It’s not just baking and creating weddingcakes, what I do on a daily base. Being a pastry chef I’m lucky that I get to bake, create and enjoy lot’s of the sweet things in life 🙂 One day I’m baking weddingcakes and cookies, the other day I’m preparing delicious desserts. At the beginning of this week I went to the première of Hartsvrienden (definitely a must see!), the Dutch version of the musical Bloodbrothers. With some cake ofcourse.
I love sharing how versatile daily “Sweet Appetite life” is..Curious? Follow me on Instagram!

bruidstaart

Het is niet alleen het bakken en maken van bruidstaarten, wat mij dagelijks bezig houdt. Als patissier voor Sweet Appetite heb ik het geluk te mogen genieten van veel “sweet things in life :)” De éne dag bak en decoreer ik bruidstaarten en koekjes, de andere dag maak ik heerlijke desserts. Afgelopen week heb ik de premiére van “Hartsvrienden” bijgewoond (een heerlijke musical, absoluut een aanrader!). Natuurlijk met taart.
Ben je een beetje nieuwsgierig naar hoe veelzijdig “Sweet Appetite life” werkelijk is? Volg mij dan op Instagram voor een “kijkje in de keuken.”