Hartelijk dank voor je interesse in onze bruidspatisserie! Want dat is waarschijnlijk waarom je ons gevonden gevonden hebt 😉 Helaas…voor 2024 nemen wij geen bruidstaart bestellingen aan. Maar…je kunt op je bruiloft nog steeds genieten van onze heerlijke macarons, bijzondere koekjes en prachtige Flower Power Lollipops! Bestel simpel, vanaf je stoel thuis, in onze webshop en stel zo je eigen sweet table samen. Natuurlijk in de signature Sweet Appetite romantische pasteltinten, die passen bij elke bruiloft.

Door Marieke’s jarenlange ervaring in het maken van bruidspatisserie is Sweet Appetite the place to be om je bruiloft te voorzien van unieke sweets. Misschien willen jullie een macarontoren ipv een bruidstaart? Of unieke en heerlijke bruiloft favors voor jullie gasten? Ook die kunnen we versturen, binnen heel Nederland. Neem een kijkje in onze webshop en mail/bel ons bij vragen.

 

Bruidstaart bestellen

Bij Sweet Appetite is het kiezen van jullie bruidstaart een feestje. Wij nodigen jullie van harte uit voor een proef- en ontwerpsessie in ons atelier in Arnhem. Er staan diverse heerlijkheden voor jullie klaar om te proeven en ons uitgebreide portfolio is er ter inzage als bron van inspiratie. Zo kunnen jullie een goede keuze maken en jullie bijzondere bruidstaart bestellen. Samen met Marieke bespreken wij jullie grote dag en wensen. Zijn er bepaalde kleuren die jullie willen terug zien in een ontwerp? Of wellicht willen jullie een prachtig gestylde sweet table aanbieden aan jullie gasten? Kant van de bruidsjurk kan tot in details verwerkt worden op koekjes of de bruidstaart. Kortom, alle mogelijkheden worden besproken en samen met Marieke komen jullie tot een ontwerp dat helemaal past bij jullie.

Definitief bruidstaart bestellen

Na het proeven en bespreken van de mogelijkheden kunnen jullie een droom taart bestellen. Daarbij geven jullie aan welke smaak, styling en bijzondere wensen jullie willen voor jullie bruidstaart of sweet table. Om een bestelling definitief te plaatsen vragen wij een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Wij verzoeken om het restant van de factuur uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan de trouwdatum te voldoen. Een proef-en ontwerpsessie is mogelijk bij een bruidstaart / bruiloft sweet table vanaf 100 personen.

sweet appetite social pinterest-sweetappetite-klein instagram-sweetappetite-klein facebook-sweetappetite-klein