bruiloft-09

 

De zomer is gearriveerd! En buiten trouwen wordt in Nederland steeds populairder, zo was dit weekend te lezen op Nu.nl. Vooral een  buitenceremonie en het buiten aansnijden van de bruidstaart wordt graag gedaan, zo hoor ik vaak van bruidsparen tijdens proefsessies.  Wat is dan een goede plaats voor de bruidstaart? Wanneer je kiest voor een bruidstaart wil je natuurlijk  dat deze gezien wordt, zonder dat door een onhandige plaats  “slap stick-achtige video’s” ontstaan…

Presenteer de bruidstaart op een mooi meubel! Think out of the box hierbij; sleep een oud kastje of toilettafel naar buiten. Zo staat de bruidstaart stevig zonder het algemenere “tafeltje met wit linnen.” Versier het geheel met bloemen uit de tuin. Plaats de bruidstaart niet in de buurt van teveel groen zoals een struik of geheel groene boom. Liever voor een bloeiende rozenstruik, een bloesemboom of Wisteria. Zachte kleuren die matchen met het ontwerp van jullie bruidstaart. Een originele slinger in de boom met een quote die op jullie van toepassing is maakt het geheel helemaal af. Of leuke vlaggetjes, pompoms etc.

bruiloft-06

 Styling is het halve werk voor een super buitenviering! BABS Mariëlle Jongmans van Bijzonder Huwelijk weet daar alles van en tipte ons en Auberge des Reves een tijdje terug op facebook over een originele trouwbank. Gemaakt van twee oude stoeltjes, die oma vast nog op zolder heeft staan…Eerst nemen jullie plaats op de trouwbank voor de ceremonie, daarna dient deze fantastisch als Sweet Table voor jullie bruidstaart. En daarna dient de bank nog jarenlang als herinnering in huis of op het terras. Ter inspiratie een recente fotoshoot die wij samen met Menno en Anne van Auberge des Reves verzorgden tussen het fluitenkruid en de lentebloemen.  Want wat is er romantischer dan fluitenkruid en lentebloemen?

bruiloft-03

In case er na jullie grote dag geen ruimte is op het balkon voor een bank, dan is deze trouwbank voor een dagje te huren bij ons of Auberge des Reves, ook voor styled shoots 🙂 En nu fijn allemaal naar buiten de zon in. De belofte van de lange zomeravonden ligt voor ons en de heerlijke geuren en smaken van de zomer doen de boerenkool voorlopig weer even vergeten.