Een grote hit tijdens de vele bruiloften die dit seizoen plaatsvinden: Cake Pops! Overgewaaid uit Amerika, de cake pop is bedacht door Bakerella en zelfs doorgedrongen in het spel Candy Crush …. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is de cake pop geen leftover van cake met een beetje creme. Bij Sweet Appetite wordt de cake pop gemaakt van heerlijke, smeuĂŻge verse cake in allerlei smaken; heavy chocolate, carrotcake met creamcheese, vanille fudge enz enz. Daarna gedoopt in een decadente laag knapperige chocolade en versierd met suikerbloemetjes, spikkels, chocolade, alles is mogelijk 🙂

cakepop-02

  • Cake pops zijn superleuk als aanvulling op een sweet table naast de bruidstaart. In de smaak van de bruidstaart of juist een andere smaak, zodat er voor iedereen wat wils is.
  • Kies voor een papieren rietje als houder voor de cakepop ipv een “gewoon” lollystokje. De rietjes zijn er in leuke printjes en kleurtjes waardoor de cakepop nog meer een onderdeel wordt van de sweet table.
  • Strikje, vlaggetje, wasi tape, een lieve quote als tag; ze vrolijken het “gewone” lollystokje op.
  • Presenteer de cakepops op een vintage schaaltje op een sweet table of op een schaaltje met een voetje, met een paar cakepops en macarons naast de bruidstaart creĂ«er je al snel een sweet table. Zonder overkill op je budget 🙂
  • Cake pops zijn een super alternatief voor de kleinere gasten op een bruiloft, babyshower of verjaardagsfeestje. Geen vieze handen en precies groot genoeg om geen sugar rush te veroorzaken.
  • Cake pops in de smaak van jullie bruidstaart, feestelijk verpakt, zijn leuke give aways.
  • Nog leuker; maak ze zelf tijdens een vrijgezellen feestjes workshop bij Sweet Appetite. Waarbij ik jullie leer hoe je, zonder al teveel specialistische ingrediĂ«nten, zelf cake pops maakt.