Koekjes

“Life is short, eat cookies for breakfast…” Onze koekjes zijn geschikt voor vele gelegenheden zoals promotie van een bedrijf, bedrijfsgeschenk, als onderdeel van een sweet table, als bedankje voor bruiloft gasten, als aanvulling op de bruidstaart, geboortekoekjes , een originele traktatie of een uniek cadeautje. Uiteraard zijn design, vorm, logo, verpakking, kleur en smaak aan te passen aan jouw wensen. Een aantal van onze meest gewilde designs zijn te vinden in onze webshop en daar direct te bestellen. Bestel je koekjes in onze webshop? Dan versturen wij deze uitstekend verpakt via PostNL in Nederland. Zodra je koekjes verzonden zijn, uiterlijk 7 dagen na het plaatsen van je bestelling in de webshop, ontvang je van ons een track&trace code om je pakket te volgen.

Koekjes op Maat

Wil je een bijzonder koekje op maat bestellen? Wij denken graag mee over design, smaak en verpakking. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Bestellingen op maat hebben gemiddeld een levertijd van 14 dagen, afhankelijk van seizoen en drukte. Wil je je koekjes sneller ontvangen? Door onze ruime ervaring met grote en kleine bestellingen zijn “spoed” orders vaak geen probleem. Om alvast een indicatie van onze prijzen en designs te hebben, kun je een kijkje nemen ter inspiratie in onze webshop.

Diverse smaken

Sweet Appetite geeft je graag een koekje van eigen deeg, uiteraard gebakken met echte roomboter en biologische eieren.  Je kunt kiezen uit diverse smaken, met zorg samengesteld. En dat levert niet alleen een prachtig koekje op; te mooi om op te eten…maar te lekker om te laten staan.

  • Vanille; (bereid met biologische roomboter en biologische Madagascar Vanille)
  • Chocolade (bereid met biologische roomboter en biologische, fair trade cacao)
  • Kruidkoekjes (bereid met biologische roomboter en een door ons zelf samengestelde uniek kruidenmelange)

sweet appetite social pinterest-sweetappetite-klein instagram-sweetappetite-klein facebook-sweetappetite-klein