Lollipops

De lollipop heeft een stijlvolle make-over gekregen die bij uitstek geschikt is voor bijzondere feestjes. Deze luxe lekkernij is al helemaal hip and happening in Londen, New York en Parijs en nu ook in Nederland! De lollipop anno 2020 is versierd met biologische eetbare bloemen zoals viooltjes, rozenblaadjes, jasmijn, bloesems en andere seizoens gebonden bloeiers. Elke Lollipop is handgemaakt en wordt extra versierd met eetbaar (echt) bladgoud en eetbare sparkles. Every Lollipop is unique and creates sparkle!

Speciale lollipop

Onze “Flower Power Lollipops” worden getrakteerd op bruiloften (als bedankje of onderdeel van de sweet table), tijdens corporate events, bij bijzondere product lanceringen, baby showers, een doop en andere feestelijke momenten. Uniek en exclusief voor jouw bijzondere gelegenheid; feestelijk verpakt in een cellofaan zakje, dicht gestrikt met een satijnen strikje.  Wil je de Flower Power Lollipop customized voor jouw bijzondere event? Geen probleem! Wij denken graag met je mee over een bepaalde kleur satijnen lintje, eetbare logo’s in de Lollipop (ja, zelfs dat kan!), gewenste kleurcombinaties van de eetbare bloemetjes enz.

De “Flower Power Lollipops” is naar Nederland gebracht door Marieke van Sweet Appetite. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van deze unieke Lollipops, in zowel kleine als grote oplages. Verzending binnen Europa is geen probleem, voor vragen en mogelijkheden vul ons bestelformulier in. Bestellen in Nederland? Dat doe je eenvoudig en snel in onze webshop.

sweet appetite social pinterest-sweetappetite-klein instagram-sweetappetite-klein facebook-sweetappetite-klein