Macarons

Luchtige amandelkoekjes met een Parijse flair. De macaron is “groot” gemaakt door het Franse Laduree die ze al bereidt sinds 1930.  De macarons van Sweet Appetite zijn kleine taartjes op zich: gevuld met home made confiture en romige crèmes. Altijd geïnspireerd door het seizoen. Door de (natuurlijk gekleurde) pasteltintjes zijn ze een geliefde aanvulling op de bruidstaart, onderdeel van een sweet table of babyshower, als geschenk of om te serveren tijdens een bijzonder (bedrijfs) evenement.

Marieke beschouwt macarons als kleine, eetbare kunstwerkjes. Onze smaken zijn hip en anders, soms traditioneel, soms vernieuwend en altijd vers en home made. Wat te denken van framboos/champagne, roos, salted caramel, sticky toffee, stroopwafel of witte chocolade? Chocolate chip cookies&cream tijdens een winterbruiloft of Pink Champagne macarons serveren bij een zomers event, wij denken graag met jullie mee. Vanaf 50 stuks maakt Marieke met veel plezier een “smaak op maat,” passend bij jullie bruiloft of event. En omdat wij ook van de presentatie van onze sweets graag een feestje maken, is het geen probleem om een macaron standaard bij je bestelling te huren. Zodat je zelf, met de styling tips van Marieke, een prachtige toren kunt klaar zetten voor je gasten.

Macarons; €1,75 per stuk. Nieuwsgierig geworden en wil je proeven? Bestellen kan simpel in onze webshop. Natuurlijk geven we je graag meer informatie over onze macarons en mogelijkheden voor jouw bijzondere event, neem gerust contact met ons op bij vragen.

sweet appetite social pinterest-sweetappetite-klein instagram-sweetappetite-klein facebook-sweetappetite-klein