FAQ

Hebben jullie een bezoekadres?

Jazeker! Ons patisserieatelier is gevestigd aan de Tarweweg 9F in Nijmegen.  Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wil je meer informatie over het bestellen van een bruidstaart? Wij adviseren om even een afspraak te maken, zodat wij alle tijd voor jullie hebben. Afspraken zijn tevens mogelijk in het weekend en de avonduren.
Sweet Appetite is tevens werkzaam in en vanuit Arnhem. Geven jullie de voorkeur aan een proef- en ontwerpsessie in Arnhem? Geef dit even aan bij het maken van een afspraak en dan bespreken wij de mogelijkheden.

Wat kost een bruidstaart bij Sweet Appetite?

De prijzen van een bruidstaart zijn uiteenlopend, omdat de wensen van elk bruidspaar uniek zijn.
Prijzen worden berekend per persoon, vanaf € 4,95 tot € 12,00 (then you have to go really crazy on your design 🙂 ) en zijn afhankelijk van de gekozen smaak en het ontwerp van de bruidstaart. Om toch een beetje een richtlijn te geven, gemiddeld is de p.p. prijs van bruidstaarten zoals te zien zijn in onze galerie (incl decoraties als rozen van suiker, kant/lint en een door jullie gekozen vulling) € 6,95 p.p. Wij denken tijdens een proef- en ontwerpsessie graag mee over de mogelijkheden binnen het door jullie gewenste budget.

Kunnen wij een afspraak maken voor een proef-en ontwerpsessie? Zijn hier kosten aan verbonden?

Het bestellen van een bruidstaart is een heerlijk feestje, waarbij jullie tijdens de proef-en ontwerpsessie een voorproefje(s) krijgen van de diverse mogelijkheden die er zijn qua bruidspatisserie. Marieke ontvangt jullie persoonlijk en ontwerpt op basis van jullie wensen een onvergetelijke bruidstaart of sweet table.
Een afspraak vindt plaats in ons patisserieatelier, Sonsbeeksingel 106 in Arnhem.
Afspraken zijn tevens mogelijk in het weekend en tijdens avonduren. Een proef- en ontwerpsessie is mogelijk bij een bestelling vanaf 40 personen en is kosteloos bij het plaatsen van een definitieve bestelling. Wij brengen de kosten à € 24,95 in mindering op de eindfactuur.

Kan ik een standaard voor de bruidstaart lenen?

Styling is belangrijk en tijdens het ontwerpen van jullie droomtaart adviseren wij graag over de diverse mogelijkheden. Wij beschikken over een uniek assortiment van exclusieve standaarden waar jullie bruidstaart prachtig op kan worden gepresenteerd.
Afhankelijk van het model standaard verzoeken wij een borg, deze wordt geretourneerd als de standaard onbeschadigd en op tijd wordt terug gebracht. Bij het bestellen van een bruidstaart zijn er dus geen extra kosten verbonden aan het “lenen” van een prachtige stand.

Hoever van te voren kan ik mijn bestelling te plaatsen?

Om onze kwaliteit en service te garanderen, verzorgen wij een maximum aantal bestellingen per week. Wij raden aan jullie bestelling 6 weken, hoogseizoen 8 weken, voorafgaand aan de trouwdatum te plaatsen. Maar je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen om te informeren naar onze mogelijkheden op jullie trouwdatum, ook als de besteltermijn korter is dan geadviseerd. Vragen staat vrij 🙂

Hoe plaatsen wij de bestelling voor onze bruidstaart?

De bestelling voor uw bruidstaart is definitief geplaatst bij een aanbetaling van 50%. Het restant van de factuur verzoeken wij te voldoen uiterlijk twee weken voorafgaand aan de trouwdatum.

Is het mogelijk onze bestelling te bezorgen?

Natuurlijk is het mogelijk om jullie bestelling te bezorgen. Omdat wij deze service persoonlijk uitvoeren, is dit op basis van beschikbaarheid. Wij adviseren om jullie wensen tijdig te bespreken bij het plaatsen van een bestelling.
Transportkosten buiten Arnhem e.o. worden berekend per kilometer (€0,35 per km, retour) en hoogte van de bestelling.

Is het ook mogelijk andere patisserie te bestellen bij Sweet Appetite?

Uiteraard! Sweet Appetite verzorgt op bestelling ook “kleine patisserie“, een mooi alternatief voor de bruidstaart of een bijzondere favour. Denk hierbij bijvoorbeeld aan petits fours, macarons, handgedecoreerde koekjes en cupcakes. Verkrijgbaar in diverse smaken en desgewenst feestelijk (per stuk) verpakt.
Ook voor andere feestelijke gelegenheden verzorgen wij graag jullie patisserie, bijvoorbeeld babyshowers of bedrijfsevenementen. Neem contact met ons op en wij bespreken graag jullie wensen.

Heeft u een prijsoverzicht voor “Kleine Patisserie?”

Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen smaken en gewenste decoraties.
Om een prijsindicatie te geven:
Cupcakes vanaf € 1,49 (Amerikaanse mini), Cupcake large vanaf € 2,75
Macarons vanaf € 1,25 per stuk
Cake pops vanaf € 2,25 per stuk
Koekjes vanaf € 1,49 per stuk
Petits fours € 2,95 per stuk
Sweet Table vanaf € 9,95 per persoon