Werkwijze + prijzen

Sweet Appetite is gespecialiseerd in bruidspatisserie. Door jarenlange ervaring weet Marieke en haar team hoe belangrijk jullie grote dag is en vooral dat elk huwelijk uniek is. Daarom worden onze bruidstaarten op maat gemaakt.

Bruidstaarten van Sweet Appetite worden bereid met toewijding, liefde voor pure smaken en gedecoreerd met perfectie, naar jullie individuele ontwerp. 
Wij nodigen jullie met plezier uit voor een proef-en ontwerpsessie. Er staan diverse heerlijkheden voor jullieklaar om te proeven en ons portfolio is er ter inzage. Samen met jullie ontwerpt Marieke de Korte, eigenaresse van Sweet Appetite, jullie droombruidstaart, gebaseerd op jullie wensen en grote dag.

Marieke’s expertise, gevoel voor detail & trends en voorliefde voor romantische dessins maken elk ontwerp tot een eyecatcher op jullie bijzondere dag.
In een persoonlijk ontwerp kunnen diverse stijlelementen verwerkt worden, zoals de bloemen uit het bruidsboeket, bepaalde themakleuren, kant of stof van de bruidsjurk enz.

Willen jullie meer informatie of een afspraak maken, neem contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Een proef-en ontwerpsessie is kosteloos bij het plaatsen van een bestelling, anders mogelijk a € 24,95.
Prijzen bruidstaart zijn afhankelijk van gekozen smaken en ontwerp, vanaf € 4,95 p.p. tot gemiddeld € 6,95 per portie (gebaseerd op de ontwerpen in onze galerie of vergelijkbare ontwerpen).
Meer informatie over prijzen en assortiment vinden jullie bij de FAQ.