koekjes bestellen bij sweet appetite
macarons what else
seasonal ask for special treats
party supplies sweet appetite
handmade lollies sweet appetite
birthday cake sweet appetite

Webshop Sweet Appetite

Sweet Appetite snapt dat je gaat watertanden als je al deze heerlijke patisserie ziet op de site. En we begrijpen ook dat je niet altijd een hele taart wilt bestellen, maar wel zin hebt in deze overheerlijke koekjes, macarons of lollies. En dat je die bijvoorbeeld wilt bestellen voor een feestje, een babyshower, jullie bruiloft ergens ver van Arnhem vandaan of gewoon om stiekem achter in de tuin op te peuzelen.
Daarom hebben we nu een heuse webshop waar je koekjes, macarons en lollies kunt bestellen. We hebben al vele doosjes met de heerlijkste patisserie verstuurd binnen Nederland en daarbuiten. Altijd goed en veilig verpakt, want ook daar denken we over na. Wil je een heel lief iemand verrassen met een heerlijk en uniek cadeautje? Een keer wat anders laten bezorgen dan een bos bloemen? Wij maken je bestelling tot een super de luxe cadeautje, met kaartje erbij natuurlijk.

Bestellen vanaf de bank, kopje thee erbij en winkelen maar . . . betalen gaat veilig via iDeal. Of je kiest voor overschrijven, wat jij fijn vindt. Want zo flexibel zijn wij dan ook weer.
Heb je vragen over de webshop Sweet Appetite? Stel ze vooraf via de mail, dan helpen we je snel.